Hødd viste seg fra en effektiv og til tider lekende side mot Hønefoss. Ulsteinvik-laget ga seg ikke før de hadde scoret fire på bortebane – og selv med en litt trøblete oppladning til kampen fikk gutta i blått med seg en utrolig viktig seier hjem til Sunnmøre.

— Vet ikke om plassen er sikret helt enda

Forrige helg sa trener Sindre Eid at tre poeng til var alt som skulle til for å sikre ny kontrakt. De fikk Hødd-sjefen i kveld, men Eid ville ikke feire ny kontrakt før alt er sikkert.

— Vi vet vel ikke om plassen er sikret helt enda, men vi har fått to ekstremt viktige seire nå. Likevel er det fire kamper igjen, så vi skal ikke slutte å spille fotball helt enda, sier Eid til smp.no.

Med en luke på ni poeng ned til Alta og fire kamper igjen på programmet skal i hvert fall mye gå galt hvis ikke Hødd blir å finne i 1.divisjon også neste år. Men det startet ikke spesielt bra mot Hønefoss.

— Det så nesten ut som om flyforsinkelsen hadde gjort oss litt ufokuserte de første 15 minuttene, men vi bestemte oss tidlig for at ting vi ikke får gjort noe med fokuserer vi ikke på. Men så kommer vi oss utover omgangen og har for én gangs skyld litt flaks.

Håper Shroot blir med videre

Én mann sto for det meste offensivt. Robin Shroot var i det umulige hjørnet og noterte seg for nok et hattrick i Hødd-trøya. Da kan man forvente ros fra sjefen sjøl.

— Robin viser at han er en utrolig god avslutter, nå får vi bare håpe at han ønsker å bli med oss videre.

- Tror du han gjør det?

— Jeg tror ingenting, men vi håper selvfølgelig han vil det.

Et effektivt og defensivt godt Hødd-lag kan dermed ta seg en velfortjent overnatting på Østlandet. Flyturen hjem i morgen blir neppe like stressende som den fra Vigra.