KRISTIANSAND: Den formsterke høyrebacken var nest sist på ballen da Daniel Chima Chukwu scoret Moldes mål i 1-1-kampen mot Start i går, og leverte ellers en solid opptreden på regnvåte Sør Arena. Så gjenstår det å se om han fullfører sesongen i den blåhvite trøya, eller om han lar seg friste av et lukrativt tilbud fra utlandet.

Den tyrkiske storklubben Besiktas skal være svært interessert i å sikre seg Linnes' tjenester, og spilleren selv er kjent med interessen.

— Jeg har hørt at det er interesse, og at de muligens ville kontakte Molde om en overgang. Selv har jeg ikke vært i kontakt med dem, sier Linnes til Romsdals Budstikke.

Rykteflom

På Twitter har ryktene gått om at Besiktas skal ha tilbudt Molde én million euro for den talentfulle backen. Linnes merker at interessen er stor.

— Twitter-kontoen min har våknet. Det er mye skriverier og folk som tagger meg hit og dit, men jeg vet som sagt ikke noe konkret, sier Linnes – og legger til:

— Vi har satt oss selv i en fin posisjon til høsten, og er med og kjemper i både serie, cup og europacup. Det hadde vært morsomt å være med på det.

- Hvilke tanker gjør du deg om interessen?

— Det er hyggelig å bli lagt merke til. Vi har prestert godt denne sesongen, og da var det bare et tidsspørsmål før det ville bli interesse for noen av oss.

- Hva er ditt forhold til Besiktas?

— Det er en veldig stor klubb, og supporterne deres er blant de beste i verden. Ellers vet jeg ikke så mye om tyrkisk fotball.

- Dersom det kommer et tilbud – er du interessert i en overgang?

— Jeg ville ikke sagt nei og «ferdig snakket». Sånn er det bare. Jeg er ung, og i likhet med mange andre på min alder så drømmer jeg om å bli proff i utlandet.

Taus Skullerud

Molde-trener Tor Ole Skullerud har for vane å holde kortene tett til brystet når det gjelder spillere som skal inn eller ut, og det gjør han også denne gange.

— Spillerlogistikk er noe jeg aldri kommer til å dele med noen. Det er så mange rykter og så mye prat, at jeg kan ikke stå og kommentere alt, sier han.

Skullerud var imidlertid mer snakkesalig når det gjaldt kampen. Treneren var meget fornøyd med Moldes prestasjon de første 45 minuttene, men synes de slapp seg nedpå etter hvilen.

— Jeg er meget fornøyd med 1. omgang, men ikke med 2. Det irriterer meg at vi ga bort 1-0-ledelsen. Det var dårlig balanse i laget og scoringen var unødvendig, men vi får bare ta lærdom av det, sier han.

Dårlig oppladning?

Molde-spillerne kom tilbake fra europacupkampen i Kiev fredag morgen klokka 05.00, og fikk dermed alt annet enn en optimal oppkjøring til Start-kampen. Treneren ønsker ikke å spekulere i om dette preget innsatsen.

— Jeg synes vi så pigge ut, jeg. Vi skapte flere store sjanser vi burde ha satt i 1. omgang, og vurdert ut ifra antall målsjanser så fortjente vi å vinne her. Det er riktignok vanskelig å ta poeng på denne banen, så vi får ta med oss det videre, sier han.

Molde styrte det meste av den første omgangen på Sør arena i går kveld. Mohamed Elyounoussi kom alene med keeper Håkon Oppdal to ganger, men maktet ikke sette ballen i mål. Daniel Chima Chukwu headet MFK i ledelsen etter 72 minutt, men Espen Hoff utliknet etter 74. Avstanden ned til Odd på 2. plass er nå på åtte poeng.