SKIEN: Etter den målløse kampen i Skien har Tromsø holdt nullen i to kamper på rad. Eneste baklengsmål har Molde scoret, og det kom som kjent etter ett minutts spill i serieåpningen.

269 minutter uten mål

Det betyr at Kongshavn og Tromsø har holdt nullen i 269 minutter på rad.

Det kunststykket er det lenge siden TIL har klart. I fjor maktet ikke TILs keeper å holde nullen i to kamper på rad, og i 1.-divisjon maktet de heller ikke å holde nullen så lenge.

Vi må tilbake til 2012 for å finne tilsvarende tall, og da var det riktignok en måned mellom baklengsmålene. Fra 23. september til 28. oktober holdt TIL nullen i 413 minutter, eller fire og en halv kamp.

— Det betyr mye. Vi har blitt bedre og er et bedre kollektiv. Vi må ha det defensive på plass først, og det føler jeg at vi har nå, sier Magnar Ødegaard.

— Lar oss ikke pille på nesen

Mot Odd var det tydelig at Gutan var langt tøffere i duellene. Selv om Odd hadde mange avslutninger var de ofte presset i avslutningsøyeblikket.

— De første kampene har vi vært solide. Vi lar oss ikke pille på nesen i år. I fjor hadde vi kamper der vi følte at vi satt inne med mer, sier Jonas Johansen.

— Vi ligger mer defensivt, og har litt mer forståelse og ligger dypere i banen. Da blir det enklere. I fjor var det litt mer sprett, og vi gikk ofte ut høyere i banen, sier Ødegaard.