Trondheims-Ørn – Arna-Bjørnar 2-1: Scoringen til Tina Charlotte Algrøy satt som bestilt i det 13. minutt. Arna-Bjørnar jentene var på høyden og hadde hjemmelaget i sin hule hånd. Så dukket Lisa-Marie Karlseng Utland opp etter en halvtime, og festen var spolert.

Utland puttet to på rappen og Arna-Bjørnar spillerne resignerte totalt.

— Vi datt nedpå, vant ikke duellene og var for pinglete, rett og slett. Jeg skal ikke svare på vegne av alle, men det føltes som om vi mistet selvtilliten helt, sier Algrøy.

Lov å være lei seg

Målscoreren tok ordet i pausen og ba lagvenninnene trykke til i duellene, uten at det ga noe særlig utslag.

— Vi fikk det ikke til, andre omgang ble veldig tung, sier Algrøy.

Var det et fortjent at Trondheims-Ørn vant?

— Ja, de var bedre enn oss i større deler av kampen. Det gikk for tregt, vi var heller ikke presise nok.

Tapet sendte vertene opp på bronseplass og gjestene ned på tiende. En ubehagelig situasjon å være i, mener Algrøy.

— Det er uvant ikke å være i toppen og helt forferdelig å tape fotballkamper. Vi må få lov til å være litt triste og lei oss i dag, så får vi hente oss inn igjen til neste kamp.

Må bearbeide raskt

Trener Bjarne Hagen gir spillerne rom til å fordøye tapet, men mener de ikke har tid til å dvele for lenge over de svake resultatene.

— Vi er i en situasjon der vi ikke har mulighet til å kjøre de store prosessene. Kampene kommer tett, og vi må bearbeide skuffelsen veldig rast. Nå har vi snakket om å komme ut med en energi som gir revansjelyst, forbannelse og selvtillit.

Det siste tror han er helt nødvendig for å luke ut unødvendige baklengsmål som har kommet litt for ofte i de siste kampene.

— I flere av kampene har vi hatt god kontroll, men slipper inn enkle baklengsmål. Vi er det klart yngste laget i Toppserien, og for noen av spillerne blir det vanskelig å håndtere fordi de får negative erfaringer som gjentar seg.

Onsdag står Kolbotn på motsatt banehalvdel. Da skal Arna-Bjørnar spillerne ha slikket ferdig sårene og funnet tilbake til seg selv.

Søndagens målscorer er positiv.

— Vi har hatt en god prestasjon mot Kolbotn tidligere i år. Det er bare å klinke til, sier Tina Charlotte Algrøy.