Alexander Tettey og Norwich er på øvre halvdel i Premier League etter at Bournemouth ble slått 3-1 lørdag. Joshua King ble byttet ut tidlig igjen.

Cameron Jerome, Wes Hoolahan og Matt Jarvis sørget for jubel for Norwich da Bournemouth ble satt kraftig på plass i lørdagens kamp.

— Jeg synes vi dominerte kampen gjennom. Vi scoret tre fine mål og fortjente å vinne, sa Norwich-manager Alex Neil til BBC etter kampen.

Steve Cook scoret et sent trøstemål for gjestene fra sørkysten.

Tettey var god for Norge i EM-kvalifiseringen forrige uke, og han var igjen med fra start i Premier League. Nordmannen spilte samtlige 90 minutter på midtbanen til Norwich. 29-åringen pådro seg gult kort, hans fjerde for sesongen.

Også King, som mistet landskampene med skade, startet kampen for Bournemouth, men for tredje gang på rad ble han byttet ut relativt tidlig. Denne gangen tok det 57 minutter før nordmannen måtte tusle av banen.

Seieren sender foreløpig Norwich til øvre halvdel av Premier League, og den nyopprykkede klubben har hatt en sesongstart over forventning.

For Bournemouth er det som ventet blitt tøft på øverste nivå, og laget står med fire poeng på fem kamper. (©NTB)