Jonathan Parr kom inn fra benken og holdt på å gi Ipswich en etterlengtet seier, men Nottingham Forest utlignet til 1-1 fem minutter på overtid lørdag.

Parr ble byttet inn da venstreback Jonas Knudsen måtte ut med skade allerede etter 11 minutters spill på City Ground. I det 74. minutt sendte han Ipswich i ledelse da et innlegg fra Kévin Bru ble klarert rett til ham. Han sendte ballen i en bue over keeper De Vries og inn i hjørnet.

Dermed så han ut til å øke presset på Forest-manager Dougie Freedman, som i sin tid hentet ham til engelsk fotball da han var manager i Crystal Palace.

Hjemmelaget presset på for utligning og lyktes til slutt. Piotr Malarczyk reddet forsøket fra Jorge Grant på streken, men Liam Trotter satte inn returen mot sin tidligere klubb.

Både Ipswich og Nottingham Forest er uten seier i seks kamper etter lørdagens 1-1-oppgjør.

Brighton, som er lederlag i engelsk mesterskapsserie, nøyde seg lørdag med 0-0 hjemme mot Preston.

Hull inntok 2.-plassen fire poeng bak med 2-0-seier over Birmingham etter mål av David Meyler og Abel Hernández. Bare ett poeng skiller mellom Hull på 2.— og Birmingham på 6.-plass. Mellom dem er også Burnley, Middlesbrough og Derby, som alle vant lørdag.