Med 1-2-tap for Glimt på Alfheim må TIL nok en gang gå i 17.-maitog rett etter et tap. Det er fjerde gang på rad at TIL taper en eliteseriekamp på fotballens festdag — med en 5-2-seier mot Bærum i 1.-divisjon i 2014 midt i rekka.

— Jeg er skuffet og dette er sårt. Vi er festbrems så det holder. Vi hadde virkelig lyst til å vise oss frem for publikum i dag, sier Simen Wangberg etter tapet.

Han mener laget falt nedpå etter en brukbar førsteomgang.

— Da skaper vi to-tre sjanser og de ganske lite. Alt lå til rette for at vi skulle levere en bedre kamp og vinne kampen. Men i andreomgangen stemmer det ikke. Jeg står her som en skuffet mann, sier TIL-kapteinen.

- Hvordan blir det å gå i 17.-maitoget i morgen?

TIL-kaptein Simen Wangberg var langt nede etter 16.-maitapet mot erkerivalen. Foto: NTB scanpix

— Jeg skal gå i tog, jeg liker å gå i tog. Vi får stå skolerett for Tromsøs befolkning. Utgangspunktet kunne vært litt artigere dersom vi hadde fått seier og godt spill her, sier Simen Wangberg.

— Bedre med tomme seter

Flere TIL-supportere sank ned i stolsetene på Alfheim og lot nok en 16.-mai-skuffelse synke inn i mange minutter etter kampslutt.

— TIL inviterer til fest og selger ut hele stadion. Så kom de ut og vil ingenting. TIL spiller faktisk bedre når det er det er tomme seter her. Det er helt idiotisk, sier Martin Ramleth i supporterklubben Forza Tromsø.

Sammen med mange andre supportere stod han lenge igjen på tribunen og tok skuffelsen innover seg.

— Jeg er skuffet. Her fyller vi hele Alfheim og spillerne gjør ikke en drit. Vi lumper ballen uten mål og mening og skaper ikke sjanser, sier medsupporter Henrik Larsen.

Delt om Flovik

Forza Tromsø-supporterne iTromsø snakket med i går, har forskjellig syn på rollen til hovedtrener Bård Flovik etter en skuffende innledning på sesongen.

— Jeg mener vi trenger en ny trener og ny strategi i laget. Det er ikke noe skikkelig spill, og vi skaper ikke sjanser i det hele tatt, sier Henrik Larsen.

— Det blir en for enkel løsning å bare hive treneren. TIL må tenke langsiktig nå, kontrer Jørgen Høyer.

— Hvis han ikke rykked ned med oss, så er jeg fornøyd med å gi han ett år til. TIL har måttet bygge opp helt på nytt etter nedrykket, sier Martin Ramleth.