Tirsdag 9. august møtes Real Madrid og Sevilla til den årlige stjernekampen mellom vinneren av Mesterligaen og Europaligaen. For tredje året på rad er dette to spanske lag.

Det blir første gang et europeisk storlag skal feire et offisielt trofé på norsk jord. Rosenborg søkte om å få kampen i forbindelse med sitt 100-årsjubileum i 2017, og pågangen for å sikre seg billetter til kampen var stor.

Likevel kan du ennå sikre seg billetter.

LES OGSÅ:

— Langt over 20 000 søkere

— Langt over 20 000 søkte om billetter i første runde, og det er klart det er mange utenfor Norges grenser også, sier salgssjef i Rosenborg, Harald Lundemo.

Ifølge UEFA har søknadene kommet fra hele 93 forskjellige land, uten at det europeiske fotballforbundet utdyper hvilke land søknadene har kommet fra.

Lerkendal har en totalkapasitet på 19 000, men kampen er ikke utsolgt, for i den nevnte førsterunden var bare rundt 10 000 billetter i omløp. Resten av potten var øremerket Real Madrid, Sevilla og sponsorer.

Av denne kvoten er det ennå over tusen billetter igjen.

— 2000 billetter dukket opp gjennom gjestende supportere. 600 av disse er solgt, så omlag 1500 billetter er fremdeles ledige, sier Lundemo.

- Folk blir overrasket

I tillegg har Rosenborg fremdeles 400 VIP-billetter i omløp.

— Jeg kan ikke forstå noe annet enn at det blir utsolgt. Jeg tror det, sier Lundemo.

— Folk vet jo ikke at det er billetter igjen. Når folk spør meg, blir de overrasket når jeg forteller at det fremdeles er i salg, fortsetter han.

De siste dagene har arbeidet med å få på plass nye storskjermer som tilfredsstiller UEFAs krav pågått på Lerkendal. Lundemo liker presset.

Sevilla tar over RBK-supporternes plass

— Det er et kjempeopplegg, og mye som skal rigges og gjøres, men det er gøy, sier han.

Sevilla-supporterne får plass på den østlige kortsiden på stadion, der Rosenborgs supportergjeng står på hjemmekampene til trønderne. Real Madrid-fansen får den vestlige tribunen.

Den høytidelige troféløftingen vil finne sted på en provisorisk plattform over spillertunnelen.