— Det var flott å være tilbake på denne måten, med så mange mål. Jeg har savnet å spille for landet mitt, sa Ronaldo, som ikke spilte Portugals første kamp i kvaliken.

Ronaldo scoret to mål i løpet av kampens fire første minutter, og allerede da så oppgaven blytung ut for Andorra. Like før pause satte João Cancelo inn vertenes tredje scoring, og to minutter etter hvilen satte Ronaldo inn 4-0. Et drøyt kvarter etter pause fikk bortelagets Jordi Rubio marsjordre, bare for å gjøre dagen enda verre for gjestene.

Mot slutten sørget Ronaldo først for 5-0, før Andorra like etter fikk matchens andre røde kort. Denne gang var Marc Rebes synderen. Helt på tampen fastsatte André Silva sluttresultatet til 6-0. ## Sveits-seier

Portugal tapte sin første kamp i gruppe B, så nå har Ronaldo og co. tre poeng etter to spilte kamper i kvaliken. I første kamp ble det 0-2 borte mot Sveits.

Sveitserne vant 3-2 borte mot Ungarn fredag. Haris Seferovic sendte gjestene i føringen etter 51 minutter, før Ádám Szalai utlignet to minutter etter.

Et kvarter etter utligningen kunne Ricardo Rodríguez juble for scoring for sveitserne, men nevnte Szalai sørget for 2-2. På overtid ble Valentin Stocker matchvinner for bortelaget. Sveits topper gruppen med full pott etter to kamper.

Færøyene sjokkerte med seier mot Latvia. Foto: Reuters

Latvisk smell

I den tredje kampen i gruppe B, sørget Færøyene for en liten bombe borte mot Latvia. Sonni Nattestad og tidligere Viking-spiller Jóan Símun Edmundsson sørget for en sterk 2-0-seier på bortebane. Færøyene klarte også 0-0 hjemme mot Ungarn i første kamp, så Edmundsson og co. har fått en svært sterk start i gruppen med fire poeng. Laget er kun bak Sveits på målforskjell. Portugal følger på plassen bak. (©NTB)