Manchester City — Middlesbrough 1-1

Sergio Agüero scoret sitt 150. mål for Manchester City, men serielederen gikk på en smell på overtid da Marten de Roon sikret 1-1 for Middlesbrough.

Etter å ha blitt nektet ved flere anledninger av en het Victor Valdés i Boro-målet, fikk argentineren endelig nettkjenning da han styrte inn et innlegg fra Kevin De Bruyne like før pause. 28-åringen står med like mange mål som Chelseas Diego Costa denne sesongen og 150 totalt i løpet av City-karrieren.

– Premier League er en vanskelig liga hvor alle kan slå alle. Dette viste det. Det var en rar kamp siden vi kontrollerte den, men vi sitter igjen med en dårlig følelse siden vi slapp inn på slutten, sa Agüero tilBBC.

For da Marten de Roon kjempet inn sitt første Premier League-mål på overtid, måtte Pep Guardiola se laget sitt gå på sitt tredje strake poengtap på hjemmebane.

– Det er en glipp fordi vi har tapt seks poeng på de tre siste hjemmekampene, men det er en lang sesong. Vi er fortsatt der, og vi må se framover, sa Guardiola.

Valdés-show

Gleden var naturlig nok større i Boro-leiren.

– Det er helt sinnssykt. Vi var knapt borti ballen i første omgang, men vi var bedre i andre omgang og på slutten – jeg vet ikke hva jeg tenkte, jeg bare løp inn i boksen. Det var utrolig. Det var et fantastisk poeng, sa de Roon.

Med poengdelingen har Chelsea, Arsenal og Liverpool muligheten til å passere City på tabellen med seirer.

Pep Guardiolas menn beleiret seg tidlig utenfor Boros 16-meter under lørdagens oppgjør. De Bruyne var nærme med en markkryper som snek seg rett utenfor etter 23 minutter.

Sju minutter senere fikk Agüero en kjempesjanse, men spissen ble stoppet av en feberredning av Valdés da han skjøt fra elleve meter.

Fire minutter senere sto den tidligere Barcelona-keeperen i veien igjen for både Agüero og David Silva.

Boro-utligning

Etter 43 spilte minutter klarte imidlertid ikke keeperen å gjøre noe da De Bruyne åpnet opp forsvaret med et smart innlegg fra høyre. Agüero gjorde det han har gjort 150 ganger på 223 kamper for City og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Jesús Navas banket til i stolpen sekunder før pause, men Boro slapp med skrekken.

Bortelaget hadde utrolige null touch innenfor motstanderens 16-meter i første omgang, men var på en sjelden visitt like etter pause. Adam Forshaw ble spilt fri av Adama, men engelskmannens avslutning ble stoppet av Claudio Bravo.

Resten av kampen lignet veldig på de første 45 minuttene, men City kom til færre målsjanser. I stedet var det bortelaget som utlignet på overtid da Marten de Roon stupte inn 1-1 via Bravo.