Ordspilloppmakerne i engelske aviser hadde i det minste en enkel dag på jobben da Liverpool kollapset i andre omgang mot Sevilla i Europa League-finalen onsdag kveld.

Det er de færreste av de som redigerer papiravisenes sider som lar sjansen gå fra seg til å spille på tomålsscorer Cokes navn.

Her er litt om hvordan kampen gikk:

Boblende overskrifter

At han har et navn som skrives på samme måte som kortversjonen til verdens mest kjente kullsyreholdig leskedrikk, blir brukt for alt det er verdt.

Et par aviser har tittelen «Coke Zero». Eller Daily Express som har utviklet brusordspillet enda litt videre: «Coke fizz floors Klopp», eller noe sånt som: «Coke-sprudling sender Klopp i bakken.»

Fra neste sesong:

I tillegg til de billige Coke-ordspillene er engelske aviser relativt nådeløse etter å ha sett at Liverpool ga fra seg alt i andre omgang. Laget fra nordvest i England ledet til pause, hadde hatt kontroll på kampen. I andre omgang raknet alt. Og da Sevillas midtbanespiller Coke (uttales kå’ke på spansk) satte inn sitt andre mål og ga Sevilla ledelsen 3-1 var det hele over.

Tøffe tak også på tribunen:

Nådeløse analyser

Når de engelske journalistene analyserer kampen, er det ikke mye ære som blir Liverpool til del.

— De ble blåst av banen, og til slutt ba Liverpool-spillerne den svenske dommeren Jonas Eriksson om å blåse av kampen, skriver tabloiden The Sun.

— Det er ingen grunn til å skamme seg over et tap for et bedre lag, skriver The Guardians fotballkommentator Barney Ronay.

— Det var stor tillit til Liverpool i England, en tillit som ble avkledd i løpet av 45 ydmykende minutter i andre omgang, skriver Daily Mail.

There was huge confidence in England around Liverpool’s challenge, a belief that was exposed by 45 humbling second-half minutes in which Sevilla took them apart.

PS: Coke heter egentlig Jorge Andújar Moreno og har spilt i Sevilla siden 2011. Moreno får mye tyn: