MK Dons — Chelsea 1-5

MK Dons var ingen målestokk for et Chelsea på vei mot formen. Oscar scoret hat trick og Eden Hazard gjorde slutt på måltørken da London-klubben vant 5-1 på bortebane i FA-cupens fjerde runde.

Darren Potters 1-1-mål like etter at Oscar hadde gitt Chelsea ledelsen, var det nærmeste MK Dons kom til å gi Premier League-klubben hodebry i søndagens FA-cupkamp.

Etter drøye halvtimen satte Oscar inn sitt annet for dagen, og like før pause fullførte brasilianeren sitt hat trick.

Annen omgang var ti minutter gammel da Hazard fikk straffe etter å ha blitt felt i sekstenmeteren, og belgieren satte selv inn ballen fra ellevemetersmerket.

Målet var Hazards første Chelsea-scoring siden mai i fjor.

Bertrand Traoré har blitt brukt sparsommelig i sin første skikkelige sesong for Chelsea, men angrepsspillere brukte ikke lang tid på å markere seg da han kom inn for Diego Costa like etter Hazards straffemål.

Fem minutter senere satte 20-åringen inn Chelseas femte, hans første mål for klubben. 5-1 ble også sluttresultatet.

Dermed er Chelsea klar for femte runde av FA-cupen, som sannsynligvis representerer deres beste sjanse til å vinne noe denne sesongen.

Laget er på nedre halvdel i Premier League etter en katastrofesesong så langt, og regnes i beste fall som en outsider i mesterligaen, der de møter Paris St. Germain i åttedelsfinalen.