— I dag er vi med fram til de scorer det andre målet, og deretter går lufta ut av ballongen. Vi resignerer helt etter 0-2 dessverre, forteller Stabæk-sjefen.

Nekter å gi seg

Stabæk var med før hvilen og skapte et par store målsjanser uten å omsette dem i mål. Som så mange ganger før i år var laget på høyde spillemessig før hvilen, men sprakk etter pause.

Belsvik nekter å gi opp til tross for Stabæks manglende resultater i år.

Man må aldri gi opp, det kan man ikke , forteller Belsvik samtidig som han må svare på spørsmål om han vurderer å trekke seg som Stabæk-trener.

— Nei det har jeg ikke vurdert, jeg kjører på, sier Belsvik bestemt.

Håper ny duo vi forsterke Stabæk

Stabæk-treneren håper nå at to nye forsvarsklipper skal kunne hjelpe laget ut av den sportslige krisen laget befinner seg i.

— Nå håper vi jo selvfølgelig at våre nye forsterkninger skal gi oss et løft defensivt, og at flere melder seg på, spesielt framover, uttaler han.

Forsterkningene Belsvik snakker om heter Elfar Freyr Helgason og Ville Jalasto. Førstnevnte debuterte i midtforsvaret mot Brann og Belsvik mener han fikk se mye bra av islendingen til tross for firemålstapet for Brann.

Jeg syns han klarte seg greit. Han er duellsterk, men det er lenge siden han har spilt kamp. Det er en spiller vi kommer til å dra mye nytte av , poengterer Belsvik.

Må utvikle oss og bli bedre

Den andre spilleren er Ville Jalasto som er hentet inn fra Aalesund for å forsterke forsvarsrekka til bærums-klubben, men dagens Stabæk så ut til å ha like store problemer offensivt som defensivt.

Belsvik bedyrer at han har tro på at den stallen han har i dag skal kunne hevde seg i eliteserien, men innrømmer også at man ikke kan måle seg med f.eks dagens motstander Brann.

— Vi skulle ønske vi hadde like bred stall som Brann, som har landslagsspillere og rutinerte spillere i alle ledd, men det visste vi i januar at ikke kom til å bli en realitet. Vi må jobbe knallhardt med den spillergruppa vi har, så håper vi at alle skal utvikle seg og bli bedre, avslutter han.