Alex Horwath. Foto: Digitalsport

Alex Horwath 4Kan ikke klandres for de to første målene. Kunne prestert bedre på langskuddet. Trygg i feltarbeidet.

Amin Nouri. Foto: Digitalsport

Amin Nouri 3Fulgte med på ballen og glemte bort målscorer Andersen da Hødd tok ledelsen. Ellers kjapp i returløpene og alltid villig offensivt.

Jonas Grønner. Foto: Digitalsport

Jonas Grønner 4Hindret en stor Hødd-sjanse med en strålende takling som bakerste mann etter kvarteret. Fikk aldri orden på forsvaret. Svak på 2-0.

Bismar Acosta. Foto: Digitalsport

Bismar Acosta 4Tøff i duellspillet, men tapte den avgjørende duellen på Hødds andre scoring. Spilte på det enkle.

Erdin Demir. Foto: Digitalsport

Erdin Demir 4For enkelt vendt bort ved Hødds andre scoring. Så ut til å slite med en smell i låret, men kjempet seg gjennom kampen.

Kasper Skaanes. Foto: Digitalsport

Kasper Skaanes 3Vanskelig å vurdere, fordi han knapt var synlig i første omgang. La ned en ærlig innsats defensivt. Byttet ut ved pause.

Vadim Demidov. Foto: Digitalsport

Vadim Demidov 3Åpnet med flere unødvendige balltap. Vant dueller, men var like statisk som fergekøen til Hareid.

Fredrik Haugen. Foto: Digitalsport

Fredrik Haugen 3Stoppet flere kontringer, men var for lite involvert offensivt. Ga Aursnes altfor god tid til å sikte ved 3-0.

Erik Huseklepp. Foto: Digitalsport

Erik Huseklepp 5Viste antydninger av det velkjente «Deportivo-drivet» fra 2008 i første omgang, men det ble med antydningene. Branns farligste offensivt.

Kristoffer Larsen. Foto: Digitalsport

Kristoffer Larsen 4Vil kanskje litt for mye. Prøvde hele tiden på det geniale, men mislykkes langt oftere enn han lykkes. Skuddet i tverrliggeren hadde fortjent bedre.

Jakob Orlov. Foto: Digitalsport

Jakob Orlov 3Mer på hugget som førsteforsvarer enn foran mål. Snodig, for det er foran mål Brann trenger ham. Løp som om han skulle fått utbetalt kilometergodtgjørelse.