Fotball Landskamp International U21 U-21 Kvalifisering Qualification EM 07.09.07 Nye Fredrikstad Stadion Norge Norway U21 - Nederland Holland U21 Agent Rune Hauge på tribunen med en annen agent / speider (?)Foto - Kasper Wikestad Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport

En avtale med Rune Hauge skulle sikre TV2 muligheten til å vise Premier League-fotball. Det melder kampanje.com.

Det var 21. oktober i fjor at TV 2-sjef Alf Hildrum skal ha underskrevet en avtale med Rune Hauge og hans selskap Profile Media om kjøp av rettighetene til Premier League for tre år.

— Det ble gjort en intensjonsavtale som stod ved lag i cirka tre uker. Så ble den kansellert. Det har ikke eksistert noen avtale siden og det eksisterer ikke noen avtaler i dag. Så vidt vi vet så er ikke produktet solgt til noen i dag, og heller ikke i ferd med å bli solgt, sier kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy i TV 2 Gruppen til Kampanje.

Inderøy ville ikke kommentere hvorfor avtalen ble trukket tilbake.

I dag er det svensk TV4 med deres nordiske betal-tv Canal+ som sitter med rettighetene til engelsk fotball. TV 2 var imidlertid villige til å strekke seg mye lengre for å sikre seg TV-bildene fra England. 400 millioner skal kanalen ha vært villig til å betale for tre år med verdens kanskje aller gjeveste fotballiga.