I utgangspunktet fryktet AaFK-keeperen at ribbeinsbruddet skulle sette ham ut i flere uker. Men mandag – bare ni dager etter SJK-kampen – var Lie tilbake på AaFK-feltet.

— Jeg er veldig glad for å være tilbake i trening med ball allerede nå. Det har gått mye fortere enn forventet, sier Andreas Lie til smp.no.

Han har som mål å være tilbake i full trening om et par uker, og mener dette er et realistisk mål.

Årsaken til at han er tilbake tidligere enn forventet, er at bruddet i ribbeinet var mye «finere» enn forventet.

Vil være blant eliteseriens beste

Siden han er i trening igjen så blir han også med til Malta. Dit reiser AaFK onsdag. Lie gleder seg til å komme tilbake for fullt ettersom han har slitt med både litt sjukdom og skader i oppkjøringen hittil.

— Jeg ser veldig frem til denne turen, det skal bli deilig å komme seg litt vekk fra Ålesund. Jeg har lagt et press på klubben, og de har fått vite hvor veldig gjerne jeg ville være med. På turen får jeg trene mye med ball og med resten av laget, istedenfor å trene hjemme alene, forteller Lie.

Nå som han er tilbake i trening, snakker han også om sine mål for sesongen.

— Mine personlige mål for sesongen er å spille meg til fast plass på laget. Jeg vil også være blant de beste keeperne i eliteserien og bidra til at AaFK gjør det best mulig, seier 28-åringen.

Denne saken er skrevet av Tore Aarsund, som er på utplassering hos Sunnmørsposten denne uka.