STAVANGER (Aftenbladet): — For meg blir det feil å kritisere enkeltspillere, det gjør jeg heller ikke i dag. Men jeg konstaterer at vi har vanskelig for å score selv og slipper inn for enkle og merkelige mål, sier Jonevret.

Han syntes Viking hadde fortjent bedre mot Molde, etter å ha holdt unna i en time. Så fikk gjestene straffespark, da Arild Østbø hektet Fredrik Gulbrandsen helt ute ved kanten av 16-meteren. Østbø selv sier dette om situasjonen:

— Det kom en lang ball, og jeg gikk ut for å fange den. Så ser jeg at jeg ikke vil nå den, og prøver å trekke meg. Jeg oppfatter at Gulbrandsen hekter i beina mine, men dere eksperter vet vel best. Jeg har ikke sett situasjonen om igjen på tv, medgir han.

Taper og vinner sammen

Kaptein Indridi Sigurdsson vil heller ikke lete etter syndere.

— Vi taper og vinner som et lag, kort og godt. Men det er klart at i den stimen vi nå er havnet, ja, da må vi se oss bakover og ikke opp. Vi er fullstendig klar over hvor på tabellen vi ligger nå, og det oppleves som tøft. Det haster å komme oss ut av denne situasjonen, sier Sigurdsson.

Verste siden 1999

Jonevret liker heller ikke å stå med fem strake tap. Det har ikke skjedd siden 1999, i perioden 24. mai - 27. juni.

— Vi har møtt fire gode lag nå, og har litt andre motstandere på slutten. Men jeg ser jo at vår neste oppgave, borte mot Stabæk, ikke blir lett. De har forsterket etter sommeren og er i et godt sig. For oss handler det bare om å jobbe enda hardere på feltet. Vi kan ikke gjøre så mye annerledes med den troppen vi har.