Da Stavanger Oilers møtte Stjernen i Fredrikstad, ble Oilers-spiller Tommy Kristiansen utsatt for uakseptable tilrop fra en Stjernen-supporter.

Siden har Stjernen forsøkt å finne ut hvem som sto bak ugjerningen. Nå har mannen meldt seg, og har beklaget hendelsen overfor klubbene og Tommy Kristiansen.

— Han har ringt meg og sagt unnskyld, og det godtar jeg. Han sa at det ikke var ment rasistisk. Det var godt å prate med ham, sier Tommy Kristiansen til FBTV.

Vil skape holdningsendringer

Daglig leder i Stjernen Hockey, Trond Magnussen, er mer opptatt av å skape holdningsendringer i klubben enn å straffe supporteren.

- Mitt ønske er at vi alle tar lærdom av dette. Nå har vi skapt en dialog med supporterklubben som forhåpentlig kan bidra til en holdningsendring. Jeg utelukker ikke at han straffes, men akkurat nå handler det ikke om det, sier Magnussen, som sier mange mener at klubben har håndtert saken dårlig.

Kristiansen fornøyd

Oilers-spiller Kristiansen er derimot godt fornøyd med hvordan saken er blitt håndtert av Stjernen Hockey:

- Dette synes jeg Stjernen har løst veldig profesjonelt. Og jeg håper fortsatt at supporterne vil gi lyd fra seg, det er sånn det skal være, sier Kristiansen til FBTV.

Trond Magnussen melder for øvrig at klubben har sendt rapport til Ishockeyforbundet, og avventer dermed eventuell reaksjon derfra.