Løv-Hams forsvarstalent Kevin Dure er klar for eliteseriespill og Fredrikstad.

Det bekrefter Løv-Ham i en pressemelding tirsdag kveld:

«Løv-Ham Fotball og Fredrikstad er blitt enige om en overgang for Kevin Dure. Løv-Ham har som målsetning å utvikle fremtidens toppspillere, og det er gledelig at spillere som har vært i Løv-Ham gjennom hele karrieren tar skrittet til Tippeligaen. Detaljer i overgangsavtalen er etter enighet mellom begge klubber konfidensielt. Det sportslige apparatet har startet arbeidet med å finne en erstatter for Kevin.»

— Bedre muligheter for spilletid

Spilleren selv, som også har vært linket til Rosenborg, smilte bredt etter å ha signert en avtale som varer ut 2015. — Jeg er svært fornøyd med å spille for FFK. Valget stod mellom FFK og Rosenborg, og basert på en helhetsvurdering så kom jeg til at mulighetene for spilletid er bedre her hos FFK. Sist gang jeg spilte her var 16. mai i fjor for Løvham, og Fredrikstad stadion har en ekstremt bra stemning. Gleder meg til å føle stemningen med FFK-drakt , forteller Kevin Dure til fredrikstadfk.no

Store forventninger

Fredrikstad håper nå at nysigneringen vil finne seg til rette i «Plankebyen».

Vi er stolte å kunne knytte Kevin til oss i konkurranse med flere andre, det viser at Fredrikstad FK har ambisjoner og en klubb som er attraktiv for unge spillere. Kevin er en av Norsk fotballs store forsvarstalenter. Kevin er en ledertype på banen, en spiller med svært gode ballferdigheter og kommer passe godt inn i FFK. Vi har store forventinger til Kevin i fremtiden , sier sportssjef Joachim Jonsson til hjemmesiden.

18-åringen får drakt nummer 13, som er Tarik Elyounoussis gamle nummer.