Det er første gang den tidligere Molde-backen spiller en seriekamp for det tyrkiske laget. Uavgjortresultatet gjør at Galatasaray ligger på tredjeplass, hele 12 poeng bak byrival Fenerbahçe.

Basaksehir hadde mulighet til å gå fordi Linnes' Galatasaray på tabellen med seier, men laget spilte 3-3 borte mot Bursaspor til tross for at Basaksehir spilte med en mann mer i 54 minutter. Thomas Necid var i begivenhetenes sentrum da han først ga Bursaspor ledelsen etter 13 minutter. Deretter fikk han gult kort to minutter senere, før han ble utvist etter 36 minutter. Bursaspor ledet likevel både 2-0 og 3-1, men gjestene kom tilbake og utlignet til 3-3 etter 75 minutter.

I den siste kampen lørdag vant Mersin Idmanyurdu 1-0 borte mot Kayserispor. Også der kom det et rødt kort da vertenes Mustafa Akbas så sitt annet gule kort allerede etter 19 minutter. (©NTB)