— Dette er en kul mulighet til å gjøre noe helt annerledes enn det jeg er vant til. Jeg skal forsøke å gi Aftenbladets lesere et innblikk i hva som skjer i garderoben, i laget og berette om stemningen fram mot og gjennom sesongen, sier Oilers-keeper Ruben Smith som dermed overtar etter at Lars-Peder Nagel har blogget for Aftenbladet gjennom en årrekke.

Oilers åpner årets sesong borte mot Frisk søndag 15. september. Før den tid skal troppen gjøre unna helgens turnering i slovenske Bled og spille turneringer i både Sveits og Sverige.

Laget har fått flere spennende tilvekster foran sesongen, og flere sentrale personer i klubben omtaler troppen som den beste så langt i Oilers-historien.

Ruben Smith tror også det blir en spennende og innholdsrik sesong for den regjerende NM-mesteren. Han kommer til å skrive sine første blogginnlegg under oppholdet i Slovenia.

— Det er kjekt å skrive, og jeg var bedre i norsk enn matte på skolen, for å si det slik. Forhåpentligvis kan jeg gi leserne forståelse av hva som skjer på innsiden, og ikke bare det som sees fra tribuneplass, sier 26-åringen Smith, som tidligere har spilt for Viking, Storhamar og Rosenborg.