Ole Selnæs har imponert for Rosenborg i treningskampene. Nå belønnes han med kontrakt – og spilletid mot Brann i serieåpningen.

Signerer snart

17-åringen har lenge vært den store «snakkisen» blant fans og eksperter, og mange mener at han vil bli årets komet i RBK-trøya. Til tross for til dels imponerende takter i treningskampene, har han hatt status som hospitant på juniorkontrakt. Men nå er drømmen like ved å gå i oppfyllelse for unggutten. Om kort tid er han «ekte» a-lagsspiller.

— Jeg har fått et kontraktsforslag fra klubben, og jeg er fornøyd med betingelsene. Det gjenstår egentlig bare å få signert kontrakten, og det skjer vel i løpet av de aller første dagene, sier Selnæs.

Kontraktsforslaget er på 2,5 år.

Imponert i oppkjøringen

Den sentrale midtbanespilleren har fått mye spilletid i vinterens treningskamper. Mot Spartak Moskva ble han «dagens Ivers», mot Bodø/Glimt kom han inn og snudde kampen. I generalprøven mot Viking fikk han en omgang for Issah.

— Han var frisk og fin, sier Jönsson om innsatsen.

På vei inn

Ifølge Jönsson blir det få endringer på laget foran Brann-kampen. Men treneren innrømmer at han blant annet tenker mye på hvilke spillere han skal velge på midten.

— Jeg sliter litt med å komponere midtbanen. For eksempel var Issah veldig god i Tyrkia, mens han ikke var på topp mot Viking.

- Kan det bety at Selnæs får spille mot Brann på bekostning av Issah?

— Det kan det bety. Begge har vært bra på sitt beste, men det er nok noe vi må fundere litt på fram mot serieåpningen, sier Jönsson.