Kveldens gigantoppgjør på Wembley vil bli sett av millioner rundt om i hele verden. I 1999 var det en nordmann som kastet frem en tå, og avgjorde finalen da Manchester United slo Bayern Munchen. Nå tror Wayne Rooney at Javier Hernández kan kopiere nordmannens bragd.

— Det han har oppnådd denne sesongen er fantastisk. Det ville ikke overrasket meg om han scorer vinnermålet for å toppe det hele, sier Rooney til klubbens hjemmeside.

- Trives bak han

Hernández har scoret 20 mål denne sesongen, mange av de som en såkalt «super-reserve». I sesongens siste kamp er det ventet at han er med fra start, noe som gleder spissmakker Rooney.

— Jeg trives i rollen rett bak han. Om jeg kan spille der i finalen , føler jeg at det kan påvirke kampen slik jeg vil, sier han.

Nå gjenstår det bare å se hvilket lag Sir Alex Ferguson velger, og om det kan komme en scoring fra « Chicharito».

- En stor overraskelse

Barcelonas trener Josep Guardiola, er klar over utfordringen som venter om Hernández skulle starte kampen.

— Han er fantastisk når han kommer inn i boksen, og god uten ball. Han har vært en stor overraskelse, sier han, ifølge Skysports.

Ydmyk

Hovedpersonen selv tar komplimentene med stor ro.

— Jeg ville vise alle her i klubben at pengene de brukte på å hente meg var verdt det. Nå vil jeg hjelpe klubben med å vinne nok en tittel, sier Hernández til Daily Star.