Det er i et intervju med britiske Daily Mail at Brasils fotballhelt deler sine tanker om fremtiden til Haaland.

– Real Madrid ønsker de beste spillerne i verden. Haaland er blant dem. Alle vil ha Haaland. Han er i en utrolig klubb, sier Ronaldo til avisen.

Real Madrid er blitt kjent for sine såkalte galáctico-signeringer på 2000-tallet – og nevnte Ronaldo var én av dem da han gikk fra Inter til Real Madrid i 2002.

GJENFORENING?: Her er Erling Braut Haaland og Jude Bellingham i Borussia Dortmund-tiden. Ronaldo håper på en gjenforening i Real Madrid. Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters / NTB

Sist i rekken av de virkelige storkjøpene, er engelske Jude Bellingham. Kylian Mbappé er ventet å ankomme Santiago Bernabéu i sommer – og så er spørsmålet om Haaland også kan gå den veien i årene som kommer.

Ronaldo drømmer i alle fall om det.

– Manchester City gjør en utrolig jobb. Jeg tror Haaland er fornøyd der akkurat nå, men vi får se. Jeg håper at vi får se alle de spillerne i samme klubb. Det ville minnet meg om Galacticos dersom alle endte opp i Real Madrid, sier spisslegenden.

Ronaldo er for tiden president i den brasilianske toppklubben Cruzeiro, samt på eiersiden i den spanske nivå to-klubben Real Valladolid.

– Det ville vært galskap om det hadde skjedd. Å se Real Madrid spille med de tre sammen: Det ville vært et utrolig lag som kunne oppnådd bemerkelsesverdige ting, sier Ronaldo.

PÅ VEI BORT: Kylian Mbappé blir etter alle solemerker Real Madrid-spiller i sommer. Foto: Aurelien Morissard / AP / NTB

Kontrakten til Haaland går først ut sommeren 2027. Med andre ord er det tvilsomt at nordmannen flytter på seg med det første.

Haaland er blitt koblet til Real Madrid i en årrekke. City-spissen delte nylig sine tanker om fremtiden og Real Madrid-ryktene på en pressekonferanse.

– Jeg er veldig fornøyd, spesielt med folkene som er rundt meg. Manageren, direktørene, styret ... De er en gruppe med fantastiske folk. Jeg er veldig fornøyd, må jeg si. Hvis jeg sier det nå så blir det sikkert store overskrifter i morgen, men man vet aldri hva fremtiden bringer. Jeg er fornøyd og du kan skrive dette, men du kan også skrive alt jeg sa tidligere, sa Haaland.