— Jeg føler at jeg ikke har så mye mer å gi. Jeg tror rett og slett ikke jeg er skapt til å spille så mye fotball, sier Christoffer Dahl.

Dahl er en av vestkantklubbens mange unggutter som virkelig har fått tillit, og i fjorårssesongen fikk han sitt gjennombrudd på Lyns midtbane.

Men etter lite spilletid i årets vårsesong ba 22-åringen om å bli lånt ut til Manglerud Star, der mange av hans gamle fotballkamerater spiller. Selv om utlånsperioden i 1. divisjon har gitt både spilletid og gode kamper, har Doffern likevel ikke fått lysten tilbake.

— Jeg ville se om det hjalp å få spilletid igjen, men det gjorde det ikke. Det har vært en lang prosess, men jeg har bestemt meg for å trappe ned.

Etter søndagens sesongavslutning for MS skulle Dahl etter planen returnere til Lyn, hvor han har kontrakt ut 2007. Allerede i sommer ble Lyn-ledelsen informert om at han slet med motivasjonen.

22-åringen har bestemt seg for å begynne på lærerutdanningen, og skal spille fotball for moderklubben KFUM i 3. divisjon.