— Det var litt kryptisk det med Stabæk. De har dårlig økonomi, og ikke oversikt over hvor mange de kan signere. Men de har ikke bra bemanning fremme på banen. Det kanskje litt naivt å tro det ordner seg, men jeg har sagt at jeg vil gå en god del ned i lønn og gjøre noe ved siden av, sier Stamsø Møller til iTromsø.

I går var han tilbake på TIL-trening.

— Jeg har ikke lyst å bli benkesliter. Jeg vil spille et sted hvor jeg får tillit. Se på «Mos». Han satt på benken, så ble han satset på, og slo til. Det er bedre å finne seg en klubb og få spilletid slik jeg får utvikle meg videre.

Tøff påkjenning

Han har bare godt å si om TIL.

— Det er veldig bra å trene her, så det er ikke vondt å være i TIL. Det er en sykt bra klubb. Det er bare så synd at jeg ikke er helt bra nok for TIL ennå.

- Det er et trangt nåløye etter at Ole Martin kom tilbake og det er nok andre som også står foran meg i køen. Men jeg har blitt mer ambisiøs, og beviste i 1. divisjon hva jeg kan gjøre. Jeg vil spille i eliteserien , sier Stamsø Møller.

- Hvordan er det mentalt når du har fått beskjed av TIL at du kan finne seg en ny klubb?

— Det er et veldig godt spørsmål. At det er en tøff påkjenning er jo menneskelig. Jeg har ikke peiling hvordan det blir. Jeg vil jo være med og bidra.

Går fint

Mohammed Ahamed har også fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb, men foreløpig blir han i TIL.

- Jeg er TIL-spiller nå og da er det bare å prøve å gjøre det best mulig , sier «Mo».

— For meg er det helt fint, for dette er en herlig gjeng å trene med. Det er bra å være her.

Han har ikke hørt at noen klubber skal være interessert i å hente ham

- Nei, det har jeg ikke. Men ting skjer fort i fotball.