Landslagssjef Vicente del Bosque har ingen planer om å sende hjem David De Gea fra EM i Frankrike.

Fredag sprakk nyheten om at keeperkjempen er anklaget for å ha vært delaktig i en sak fra 2012, som involverer mishandling av en kvinne.

Det er en kvinne som har fått vitnebeskyttelse av det spanske politiet som har forklart seg om hvordan hun og flere kvinner ble mishandlet på et hotellrom i Madrid i 2012. Til stede på dette rommet var ifølge kvinnen både Manchester United— og landslagets keeper David De Gea, samt Athletic Bilbao-spiller Iker Muniain. De spilte begge på Spanias U21-landslag på denne tiden.

– Det er falske anklager, og saken er overlatt til mine advokater, sa De Gea fredag.

foto
Vicente Del Bosque har ingen planer om å sende hjem David De Gea. Foto: Reuters

Spanias landslagssjef Vicente del Bosque har ingen planer om å kritisere sin egen keeper, og sier De Gea har full støtte i spillergruppa.— De Gea har gitt sin forklaring, og han har gjort det klart at han ikke har noe med dette å gjøre, sier Del Bosque ifølge The Guardian.

– Han har forklart seg til hele troppen. Vi samlet alle, og han forklarte rolig og oppriktig at han ikke har noe med saken å gjøre. Troppen er her for å støtte ham, og gi ham omtanken han trenger. Alt er normalt, og vi fortsetter som vanlig, sier Del Bosque, og sier det er uaktuelt å sende Manchester United-keeperen hjem.

Spanske aviser publiserer lørdag enkelte tekstmeldinger som skal ha gått fra De Gea til en ukjent kvinne. Ifølge Daily Mail, skal tekstmeldingene fra De Gea omhandle en sexorgie hvor de Gea angivelig ville at kvinnen skulle delta sammen med flere av keeperens lagkamerater.

– De som kjenner meg vet at dette er løgn. Jeg vet ikke hvor alt dette kommer fra, forklarte De Gea fredag.

– David snakker med advokatene sine. Han nevnes ikke som en av spillerne som skal ha utført handlingene det snakkes om, sa en anonym kilde nær De Gea til AFP tidligere fredag.