— Det kan han bare glemme. Slikt forbasket tull gidder jeg ikke å høre på. Vi ble enige om en sluttavtale. Ferdig med det.

— Men skjønner du ikke at det virker påfallende at du fikk ny jobb så kort tid etter du sa opp?

— Jeg kan godt forstå at folk synes det, men det er ingen annen forklaring. Jeg ble kontaktet av Atle (Brynestad, Lyn-eier) torsdag, og møtte ham dagen etter. Jeg hadde ingen skjult agenda. Jeg valgte tidspunktet fordi jeg hadde et lite håp om finne meg en ny jobb før nyttår.

Han benekter at han skal ha vært positiv til reformforslagene sportslig utvalg fremmet.

— Det stemmer ikke i det hele tatt. Mye av det de sa var ok, men jeg skjønner ikke hvordan de oppfattet at jeg kunne være positiv til å bli fratatt deler av treneroppgavene. Nå må de slutte for en gangs skyld. Det som sårer meg mest, er at de hadde lært meg å kjenne etter to perioder i klubben. Nå mener de at jeg lyger. Det gjør meg forbanna.

Ole-Ray Grødseth i Lyn-ledelsen forklarer prosessen slik:

— Vi hadde fire kandidater til hovedtrenerjobben: Stuart Baxter, Teitur, Arne Erlandsen og Ove Christensen. I høst var vi i kontakt med Teitur som sa at han var under kontrakt med Brann. Da var han uaktuell for oss, og vi hadde ikke mer kon-takt med Teitur før Atle ringte ham torsdag. Den styrtrike Lyn-eieren Atle Brynestad bekrefter versjonen.

— Vi har ikke hatt kontakt med Teitur siden vi mistet Stuart Baxter for et år siden. Siden hadde vi ingen kontakt før han kringkastet sin jobbsøknad. Jeg ringte ham torsdag.

— Så han visste ikke at han hadde en jobb hos dere?

— Han visste at vi hadde vært interessert i ham, men han var ikke orientert om den siste utviklingen, sier han til Aftenposten.

I 1990 forteller Teitur Thordarson at hovedgrunnen til at han går fra Brann, er at beslutningsprosessene i Brann er for byråkratiske. I 2002 forteller Teitur Thordarson at hovedgrunnen til at han går fra Brann, er at han ikke i tilstrekkelig grad blir tatt med på beslutningene.

Og ikke nok med det: 11. oktober 1990 beslutter styret i sportsklubben Brann at Brann Stadion blir et eget aksjeselskap.

20. desember 2002 blir Brann Stadion overført til et nytt aksjeselskap som Brann eier sammen med Stor Bergen Bolig-byggelag