Se høydepunktene i Bodø/Glimt-Aalesund1-0 i vinduet ovenfor

Det var lite Grytebust kunne gjøre med Badous scoring for hjemmelaget i midten av andre omgang.

Aalesund-trener Trond Fredriksen og Aalesund-keeper Sten Grytebust snakker med pressen etter kampen. Foto: NTB Scanpix

— Han fikk et veldig bra treff. Jeg var ikke så langt unna skuddet, men det er vanskelig å gjøre noe med. Det oppleves som litt surt å tape her oppe, men vi skapte ikke nok offensivt. Defensivt slipper vi dem ikke så mye til, og det er bra, sier han til smp.no.

Ankelskadet spiss

AaFK fikk det tøft offensivt ettersom en ankelskadet Leke James måtte stå over dagens kamp. Laget skapte kun én målsjanse på 90 minutter.

— Er dere for avhengig av Leke for å score?

— Vi er ikke så avhengige, men han er en viktig spiller for oss med fysikken sin. De har store og sterke midtstoppere, og uten Leke mister vi en dimensjon. Vi ble litt fysisk underlegne, sier kapteinen.

Trener Trond Fredriksen var fornøyd med det defensive, men han likte ikke at laget kun skapte én målsjanse.

Riise debuterte – Hoseth ute med sykdom

— Vi står godt imot på dødballer også, men offensivt er det ikke bra bortsett fra de siste 25 minuttene. Vi skulle være kompakte og hindre at Glimt fikk kontre for mye, som de er ekstremt farlige på, sier Fredriksen.

Bjørn Helge Riise debuterte for AaFK i dagens kamp, men var ikke spesielt fornøyd med egen innsats. Magne Hoseth skulle etter planen også bli med til Bodø, men han måtte stå over kampen på grunn av sykdom.

— Bjørn Helge har gjort et bra inntrykk på kort tid, og tilfører oss god erfaring som tidligere landslagsspiller og utenlandsproff. Magne blir også spennende å få inn i laget. Jeg tror det var viktig å få inn litt rutine nå, for det kan bli en spennende høst, sier Grytebust.