Trønderen ga seg i rumenske Baia Mare etter ett år i klubben, og mandag var han på trening med gamleklubben Elverum.

Da var Stegavik tydelig lysten på retur, og sa til adressa.no at han så en stor mulighet for europacupspill med Elverum den kommende sesongen.

Må ha ekstern hjelp

Samtidig er det ikke aktuelt for ham å avslutte tilværelsen som fulltidsproff. Elverum har ikke penger, og må få ekstern støtte til å klare å lønne Stegavik. Blant annet satte supporterklubben Taiga’n i gang en kronerulling, og bidro med 40000 kroner fra egen kasse.

— Jeg er 110 prosent sikker på at dette går i orden. Håndballinteressen i Elverum er unik, og Steffen har blødd for Elverum i flere år tidligere. Jeg er ikke redd for at vi ikke skal få dette til, sier supporterleder Ola Norstrøm til adressa.no.

Han har ikke tall på hvor mye penger som har kommet inn i den private kronerullingen så langt.

Tror på løsning

Også klubben jobber beinhardt for å skaffe midlene som skal til, og daglig leder Erik Henriksen sier de har forhåpninger om at det skal ordne seg.

— Responsen på å få Steffen tilbake er entydig. Alle hjerter banker for ham. Han er veldig populær i Elverum, og er en som både supportere og alle andre setter veldig stor pris på. Jeg kan ikke si så veldig mye om finansieringen, bortsett fra at det jobbes med, sier han.

Men Elverum-lederen forteller om en positivitet i nærmiljøet etter at det ble kjent at en Stegavik-retur var mulig.

— Optimismen er der. Vi hadde ikke brukt tid på dette om det hadde sett svart ut, sier Henriksen.