LERKENDAL (adressa.no) : I Alexander Søderlunds skadefravær fikk navnebror Sørloth muligheten fra start hjemme mot Bodø/Glimt sist.

Han måtte gå målløs av banen, og slovaken Tomas Malec kom inn fra benken og dunket inn RBKs siste scoring i 3-1-seieren på Lerkendal.

Men da RBK-trener Kåre Ingebrigtsen drillet startelleveren til søndagens bortekamp mot Haugesund på lørdagens trening var Sørloth atter en gang foretrukket på topp.

– Det er godt å føle seg i ordentlig godt slag, og som en skikkelig del av laget. Det gikk brukbart sist, og jeg satser på at det fortsetter, sa Sørloth selv til Adresseavisen i lørdagsutgaven.

Hvem har størst rumpe av Gøran Sørloth og Alexander Sørloth? (Krever innlogging)

Trener Ingebrigtsen er imidlertid nødt til å gjøre et par endringer på laget som vant sist. Både Jonas Svensson og Mike Jensen har karantene på grunn av gule kort, og inn kommer Holmar Örn Eyjolfsson og Morten Gamst Pedersen.

Samtidig har Pål André Helland slitt med kroppen denne uken, og var ikke en del av den antatte førsteelleveren på lørdagens trening.

I hans sted ser det ut til at Tobias Mikkelsen starter.

— Han har sett veldig frisk ut på trening, og jeg er ikke noen tilhenger av mange rokkeringer. Så om Pål ikke spiller setter vi en annen kant inn, sa Ingebrigtsen til adressa.no i går.

Det betyr at det blir en helt ny høyreside for RBK i bortekampen mot Haugesund søndag.

Slik er laget som ble drillet lørdag: Daniel Örlund – Holmar Örn Eyjolfsson, Stefan Strandberg, Tore Reginiussen, Mikael Dorsin – Morten Gamst Pedersen, Ole Selnæs, Mikkel Diskerud – Tobias Mikkelsen, Alexander Sørloth, Riku Riski.