Ifølge nyhetsbyrået AP er Mexicos landslagsspiller Alan Pulido kidnappet i hjemlandet. Ifølge nyhetsbyrået AP er Mexicos landslagsspiller Alan Pulido kidnappet i hjemlandet. Foto: NTB Scanpix

Champions League-spiller kidnappet i Mexico

Lagkameraten til Norges landslagsspiller Omar Elabdellaoui skal være bortført.

Olympiakos-spiller Alan Pulido er blitt kidnappet i Mexico, melder nyhetsbyrået AP.

25-åringen har spilt spilte senest 10. april for det greske laget Olympiakos, som også har Omar Elabdellaoui i sine rekker.

— Vi vil uttrykke vår solidaritet med Pulidos familie i denne vanskelige situasjonen, skriver Pulidos tidligere klubb Tigres på Twitter.

Pulido ble kidnappet på en parkeringsplass i byen Ciudad Victoria i det nordlige Mexico like før midnatt lørdag. 25-åringen satt i en bil med kjæresten etter å ha vært på en fest i byen da flere lastebiler omringet dem. Seks maskerte mann skal ha tatt fotballspilleren med seg ved bruk av makt, ifølge Medio Tiempo.

— Ja, det er sant at han er kidnappet. Vi prøver å støtte guvernøren og venter og ser hva som skjer, sier Pulidos bror, Armando, til nettstedet.

Pulidos kjæreste skal ha vært med ham da kidnappingen fant sted, men hun ble etterlatt på stedet. Tre forskjellige etterforskningsbyråer jobber nå med å få Elabdellaouis lagkamerat tilbake, men kidnapperne har foreløpig ikke tatt kontakt med familien.