Arsenal har nå 36 poeng, ett mer enn Manchester United og to foran Chelsea.

— Alle som så kampen vil si at vi fortjente å vinne. Vi hadde drøssevis av sjanser og jeg er stolt av måten vi spilte på, sa Tottenham-manager Glenn Hoddle på pressekonferansen etter kampen.

Hjemmelaget satte fyr på White Hart Lane allerede etter 11 minutter. Ray Parlour felte Gustavo Poyet på 30 meter. Christian Ziege skrudde ballen mesterlig over muren og opp i hjørnet. Arsenal-målvakt David Seaman var sjanseløs og hjemmefansen var helt i ekstase.

Målscorer Ziege var direkte misfornøyd med resultatet.

— Jeg er utrolig skuffet. Vi spilte godt og jobbet hardt. Spesielt i starten var vi bedre enn Arsenal og det er utrolig bittert bare å sitte igjen med ett poeng, sa tyskeren.

Arsène Wenger var betraktelig mer fornøyd med ett poeng.

— Jeg er fornøyd med at vi klarte å reise oss etter en veldig dårlig start på kampen. Ett poeng var et bra resultat for oss, sa Arsenal-manageren.

Tottenham fortsatte med å presse Arsenal og produserte en rekke 100 prosent sjanser, men Seaman fikk vist at 39-åringer også kan ha noe å bidra med.

Men ut av intet fikk Arsenal straffe. To minutter før pause var Kasey Keller på skogtur og felte helt umotivert Thierry Henry ute ved hjørnet av 16 meteren. Robert Pires var rolig og satte straffen enkelt i mål.

Tottenham var best også i 2. omgang og Robbie Keane hadde flere stor sjanser til å avgjøre for hjemmelaget uten å lykkes.

Steffen Iversen ble aldri sendt innpå av Tottenham-manager Glenn Hoddle. For annen gang denne sesongen måtte han se en hel kamp fra benken, etter å ha kommet inn som innbytter ti ganger.