TRONDHEIM (adressa.no): — Jeg vil ikke bekrefte noe lag ennå. Og med tanke på at enkelte spillere fortsatt er noe usikre, tas ikke avgjørelsen endelig før i morgen, sier Kåre Ingebrigtsen til adressa.no

Men det ser unektelig ut til at Brutter’n gjør en bråte forandringer fra laget som gikk på det pinlige 1-4-tapet for Stabæk søndag.

Da var det skadebonanza før kampen, slik at en rekke profiler ble igjen i Trondheim. Skadebonanza, men hvor antakelig noen også ble spart av mer taktiske hensyn.

Gamst kan bli vraket

For under hele formasjonsøkta dagen før den viktige kampen mot Karabükspor (0-0 i første kamp), var de tilbake, alle sammen.

Noe som betyr at Gamst fort blir vraket til oppgjøret. Og som igjen betyr at både Pål André Helland og Jonas Svensson, som har vært ute i flere uker, blåser rett inn i startelleveren igjen.

— Jeg er klar for 90 minutter, sier Helland.

— Jeg, også. Det skal ikke være noe problem, melder en tydelig spillesugen Svensson.

Og i tur og orden var Alexander Lund Hansen (ble hvilt mot Stabæk), Svensson, Tore Reginiussen, Stefan Strandberg og Helland både i full trening og inne i elleveren på treningen.

Kun Strandberg melder seg usikker til kampen:

— Jeg må gjennom en ekstra økt i morgen tidlig for å sjekke, sier han – som har slitt med hodepine etter kampen for en uke siden.

Joker Søderlund

Alexander Søderlund er den eneste av de som har slitt med skader den siste tiden som ikke ser ut til å starte. Men også han trente, og kan dermed innta joker-rollen mot tyrkerne i morgen kveld.

Trener Ingebrigtsen lover et svært offensivt RBK:

— Vi skal gå ut som mot Molde, og angripe. Vi skal gjøre det vi kan for å gå videre, sier han.

Slik ser dermed RBK-laget ut mot Karabükspor (4-3-3): Alexander Lund Hansen – Jonas Svensson, Stefan Strandberg, Tore Reginiussen, Mikael Dorsin – Mike Jensen, Ole Selnæs, Mix – Pål André Helland, Riku Riski, Jørgen Skjelvik.