Patrick Thoresen fikk ikke nettkjenning, men noterte en assist da SKA St. Petersburg slo Spartak Moskva 5-1 på bortebane i ishockeyserien KHL lørdag.

Nordmannen er tilbake etter skade og har begynt å markere seg på poengstatistikken igjen. Lørdag spilte han 14.40 minutter og hadde ett skudd på mål.

Thoresen var nest sist på pucken da Roman Cervenka satte inn 4-1 til gjestene i siste periode. Han fikk pucken bak mål og la den perfekt ut til tsjekkeren, som vippet den opp i nettaket.

SKA er fortsatt på 2.-plass i sin halvdel av KHL, med bare Dinamo Moskva foran seg på tabellen.

Like fin var ikke dagen for Jonas Holøs. Hans Lokomotiv Jaroslavl tapte 0-1 for Medvescak Zagreb i Kroatia. Holøs spilte 16.21 minutter og hadde tre skudd på mål, men tross 42-29-seier i skuddstatistikken ble det verken mål eller poeng.

En scoring av Mike Glumac tidlig i 2. periode ga hjemmelaget seieren. Med Holøs på skulderen gikk han rundt målet og lurte pucken inn.

Tross tapet holder Lokomotiv fortsatt den siste sluttspillplassen med seks poengs margin.

Dinamo Minsk, fortsatt uten skadde Lars Haugen, tapte hele 1-7 for Atlant Moskva med Dimitrij Miltsjakov i målet. (©NTB)