TIL fikk sent fredag kveld grønt lys for å bruke ghaneseren, som er i TIL på lån fra svenske AIK frem til sommeren, allerede i helgens seriekamp.

– Han er klar. I går kveld fikk vi bekreftelsen fra fotballforbundet, sier Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Kpozo går rett inn i kamptroppen til TIL.

Usikkerhetsmomenter

Men ellers avventer man en del spørsmål til helt inn mot kamp.

– Det er noen usikkerhetsmomenter der. Jeg tror heller ikke Bård vil røpe for mye før kamp, sier Johansen til iTromsø.

Og Flovik har ikke besvart iTromsøs henvendelser i dag.

– Runar er usikker

Etter treningen på fredag sa Flovik dette:

– Status er at Loncaric er ute og Runar (Espejord) er usikker. Han kom seg ikke på feltet i dag, og det er ikke en positiv nyhet. Så har vi to døgn igjen å gjøre opp for å se om han er aktuell, sa Flovik og la til:

– Vi har tre kamper i neste uke og må da bruke folk som er 100 prosent.

Trolig lag

Ellers har Thomas Lehne Olsen og Slobodan Vuk trent en del alternativt denne uken, men TIL-treneren står fast på at dette er en styrt disponering inn mot kamp. Aron Sigurdarson fikk et lite overtråkk på fredagens trening, mens Gjermund Åsen også ruslet av etter en smell.

Likevel tror TIL at alle disse er klare til søndag.

På fredag terpet TIL med 10-mot-10 (ni utespillere) med følgende lag: Gudmund Kongshavn, Hans Norbye, Simen Wangberg, Magnar Ødegaard, Kent-Are Antonsen - Mikael Norø Ingebrigtsen, Ulrik Yttergård Jenssen, Morten Gamst Pedersen, Aron Sigurdarson - Slobodan Vuk.

Trolig kan Thomas Lehne gå rett inn og gjøre dette laget til en startellever dersom Espejord er uaktuell. I tillegg hviler det et spørsmål om nå spilleklarerte Kpozo kan gå rett inn på venstrebacken for Antonsen.