Se høydepunkter nederst i saken.

Juventus har for alvor meldt seg på gullkampen i Serie A etter at de slo Fiorentina 3-1 hjemme søndag. Den regjerende mesteren er nå nummer fire, seks poeng bak serieleder Inter.

Juventus fikk en katastrofal start på sesongen, men har funnet formen og vant sin sjette strake seriekamp søndag.

Fiorentinas Josip Ilcic stilnet hjemmepublikumet ved å score på straffe etter bare tre minutter, men det tok ikke lange tiden før Juan Cuadrado utlignet.

1-1 sto seg til det bare var ti minutter igjen. Da ble Mario Mandzukic matchvinner, og på overtid satte Paulo Dybala spikeren i kista.

Juventus er nå nummer fire i serien, og laget har los på de andre lagene i toppen.

På vei mot sitt beste

Det er bare to poeng opp til Fiorentina og Napoli, og de er seks poeng bak serieleder Inter.

Den regjerende mesteren måtte gjøre store endringer på laget i sommer, og hadde tapt fire seriekamper før kalenderen viste november.

Da så det mørkt ut, men nå ser Italias beste lag de siste årene ut til å være på vei mot sitt beste.

Søndagens andre toppkamp, oppgjøret mellom Napoli og Roma, endte målløst.

Roma har fire på rad uten seier og har falt til 5.-plass.

Milan med nytt poengtap

Milan skuffet stort hjemme mot HellasVerona søndag, og klarte bare 1-1 hjemme mot tabelljumboen.

Storklubben tok ledelsen gjennom Carlos Bacca noen minutter etter pause, men like etter utlignet superveteran Luca Toni fra straffemerket. Milan fikk også Nigel de Jong utvist i straffesituasjonen, og dermed måtte de nøye seg med uavgjort.

Milan er nummer sju på tabellen.

Ellers fikk Chievo med seg tre poeng etter 1-0 hjemme mot Atalanta, mens Empoli slo Carpi 3-0. (©NTB)