Sjarmtrollans landslagsspiss Milos Vucenovic scoret ett mål da Sjarmtrollan åpnet med 2–1-seier borte mot Vegakameratene i KFUM-hallen lørdag. Geirald Meyer scoret det andre målet i den kampen.

Søndag formiddag fulgte han opp med en uhyre viktig åtte (!) sekunder før full tid da «Trollan» vant 1–0 mot Sandefjord.

Det betydde at Sjarmtrollan i realiteten ville ha vært seriemestere om de hadde slått KFUM i siste kamp i bortehelga. Vucenovic åpnet scoringsballet, men så kom tre KFUM-scoringer og da hjalp det lite at Tobias Schjetne reduserte til 3–2 like før full tid.

– Jeg er fornøyd med helga sett under ett. Det var tungt i dag med to kamper på én dag, men jeg er veldig stolt over laget og guttene. Å dra herfra med seks poeng er veldig bra, sier Milos Vucenovic til iTromsø.

Solid ledelse

Samtidg ser det fortsatt veldig komfortabelt ut for Sjarmtrollan med tanke på å vinne serien. Etter 14 av 18 serierunder topper de tabellen med 34 poeng, åtte poeng mer enn Nordpolen på 2.-plass.

– Serien skal fortsatt spilles ferdig, men gjør vi jobben mot Hulløy, er vi der. Med seier i begge kampene, har vi vunnet, sier Vucenovic.

Neste kamp for «Trollan» er borte mot Bodø-laget Hulløy 19. februar. Søndag 21. februar møtes de i Tromsø i Breivikahallen.

– Det hadde vært utrolig moro å avgjøre serien hjemme i Tromsø, sier Vucenovic, som må stå over bortekampen sammen med Geirald Meyer.

– Vi er ikke avhengig av enkeltspillere. Jeg er sikker på at guttene mine ordner det, så bra som vi har vært i år, sier Vucenovic selvsikkert.

Delt toppscorer

Med tre mål i helgen er Vucenovic oppe i hele 19 nettkjenninger i serien i år - mest i eliteserien.

– Jeg deler tittelen sammen med en bra Bergen, forteller Vucenovic.

Han innrømmer lett at han «ofrer» toppscorertittelen for et seriegull.

– Jeg kan godt si fra meg toppscorertittelen om vi vinner serien, flirer Vucenovic.

Som har slitt med en skade i det siste.

– Jeg spilte med en hamstringsskade i hele helgen, så vi spilte treerrullering på topp. Derfor spilte jeg også kun i de to første landskampene før, men det er jo så gøy å spille futsal, man vil jo spille hele tiden, sier Vucenovic, som snart kan bli historisk seriemester med Sjarmtrollan.