KARABÜK (adressa.no): — Nesten som å være tilbake i Øst-Europa på 80-tallet, fleipet trener Kåre Ingebrigtsen i starten av den siste økta før kampen mot Karabükspor.

For tyrkerne kjørte et par «taktiske» varianter på RBK onsdag kveld.

  • Først etter litt hestehandling – og cirka et kvarter ut i økta - kom det baller ut på banen (hjemmelaget har ansvaret for slikt i e-cupkamper). Og først etter enda mer hestehandling kom det nok baller til å få gjennomført øvelsene Ingebrigtsen ønsket onsdag kveld.

  • Og da RBK-erne skulle spille på små flater mot slutten av økta, var ikke to mål å oppdrive.

Dermed måtte Alexander Lund Hansen og co improvisere, og med en vannflaske og en liten bag som stenger, gjorde RBKs førstekeeper unna de siste forberedelsene til kampen.

— Stadion og fasilitetene er fine, men jeg tror nok de gjorde dette med vilje. At de ikke bar inn et ekstra mål, sier Lund Hansen til adressa.no, uten å la seg affisere for mye.

- Som å være på løkka

— De prøver seg sikkert. Men det har ikke så mye å si, smiler han – før han fortsetter:

— Som å være tilbake på løkka. Den eneste forskjellen er at der var jeg spiss. Og scoret veldig mye på slike improviserte mål!

Den uttalelsen har dessverre ikke adressa.no fått dobbeltsjekket med de som spilte løkkefotball med Lund Hansen i oppveksten i Åfjord. Torsdag kveld skal Lund Hansen uansett hindre scoringer.

Uansett hvordan målet ser ut bak ham.

Se videoen i vinduet over!