Det var Romas fjerde strake uavgjortresultat etter den rekordgode seiersrekken fra sesongstart. Selv om det ikke har vært like mye vind i seilene den siste tiden, er hovedstadslaget fortsatt ubeseiret i den italienske toppdivisjonen.

Det er likevel ingen tvil om at fraværet av veteranen Francesco Totti, som har vært ute med en strekkskade i en måned, ikke har slått heldig ut for Roma.

Mot Atalanta så gjestene ut å gå på sitt første tap etter et mål av Davide Brivio tidlig i annen omgang. Men i siste liten reddet nederlandske Strootman ett poeng.

Etter kampen var Roma-trener Rudi Garcia irritert over at laget hans ikke fikk straffe da Michele Canini tilsynelatende var borti ballen med armen i sluttminuttene.

– Det er best at jeg ikke snakker om det, men alle så hva som skjedde. Hadde vi spilt hele kampen slik vi gjorde i den siste halvtimen, ville ikke feilaktige dommeravgjørelser blitt utslagsgivende, sa Garcia.

Viktig for Milan

Milan tok en etterlengtet seier da Catania ble slått 3-1 på bortebane. Det var storklubbens første trepoenger på seks seriekamper.

Det startet ikke godt for Milan. Etter 13 minutter var Catania i ledelsen etter et mål fra Lucas Nahuel Castro. Men Riccardo Montolivo sørget fem minutter senere for en rask utligning.

I annen omgang scoret Mario Balotelli og Kaká hvert sitt mål for gjestene fra Milano. Dermed kunne Milan-trener Massimiliano Allegri puste lettet ut etter en forferdelig periode i serie A.

– Det var en god seier. Dette gir oss mer selvtillit. Vi har hatt et par positive resultater i det siste, sa Allegri.

Milan har bare vunnet fire seriekamper av 14 mulige. Det har gjort at laget kun står med 17 poeng.

Inter-seier glapp

Byrival Inter skuffet med 1-1 hjemme mot Sampdoria. Fernandes Renan utlignet for bortelaget i det 89. minutt. Tidligere i annen omgang misbrukte Sampdoria et straffespark. Fredy Guarin tok Inter i føringen etter 18 minutter.

Resultatet betyr at Inter holder fjerdeplassen med 27 poeng.

Cagliari berget 2-2 hjemme mot Sassuolo søndag. Det skjedde etter et sent mål fra Marco Sau.

For ChievoVerona ble det 3-0 over Livorno. Det var hjemmelagets annen strake seier etter en lang periode uten å vinne.

Italiensk serie A fotball søndag, 14. runde:

**Atalanta – Roma 1-1 (0-0)

Mål:** 1-0 Davide Brivio (51), 1-1 Kevin Strootman (90).

14.000 tilskuere.

**Cagliari – Sassuolo 2-2 (0-2)

Mål:** 0-1 Lino Marzoratti (14), 0-2 Simone Zaza (20), 1-2 Nene (73), 2-2 Marco Sau (87).

6500 tilskuere.

**Catania – Milan 1-3 (1-1)

Mål:** 1-0 Lucas Nahuel Castro (13), 1-1 Riccardo Montolivo (19), 1-2 Mario Balotelli (63), 1-3 Kaká (81).