RIO DE JANEIRO: Før fredagens kamp mot Montenegro hadde ikke venstrevingen gledet seg så mye over egen innsats i OL. Hun hadde tenkt mest på bommene. Bare syv mål på de tre første kampene ga ingen grunn til å finne frem kake og lys.

— Oste jeg av selvtillit mot Montenegro? Ja, det var vel på tide! Jeg har ikke vært så bra til nå. Jeg har ikke vært fornøyd, sier rogalendingen til en viss forundring i pressekorpset.

— Jeg er perfeksjonist og har ikke vært fornøyd før vi kom til kampen mot Montenegro. Jeg hater nemlig å bomme. Det er det verste jeg vet, og det har jeg gjort litt for mye. Jeg skal bare skyte, men gjør masse «drid», forklarer venstrekanten.

— Når jeg kommer hjem, er bommene det eneste jeg tenker på. Derfor var det godt å få kampen mot Montenegro og noen gode kontringer. Det var sikkert bra også for Kari (Aalvik Grimsbø) å få kastet noen kontringspasninger. Hun kan det, hun har bare gjemt det litt vekk, mener Herrem

Hun scoret på fem av seks avslutninger mot Montenegro. Ett av dem på et trickskudd som selv de ikke så Norges-vennlige brasilianerne på tribunen måtte juble for. Teknikk verdsettes i sambalandet.

Selv om Norge med 28-19 over Montenegro sikret seg en kvartfinale, mener Herrem det er meget viktig å slå Romania i den siste puljekampen søndag kveld.

I RIO: Arne Hole.

— Det er alltid viktig å komme høyest mulig for å få den antatt letteste motstanderen i kvartfinalen. Men så lenge vi har nivået som mot Montenegro, er det ett fett hvem vi møter, sier 29-åringen, som spilte en sesong for rumenske Baia Mare og kjenner en del av spillerne.- Mot Romania skal vi sette de ekstra taklingene i forsvar. Slipper vi dem, blir det viderespill. Det blir en tøff kamp. Det husker vi fra VM, sier Camilla Herrem.