Tottenham sitter på noen av Fotball-Europas heteste salgsobjekter. Spillere som Luka Modric , Gareth Bale og Sandro står på en rekke ønskelister rundt om i de største klubbene.

Derfor bruker Harry Redknapp den første sommeruken til brannslukking. Overfor Sky Sports forteller manageren at han ikke har noen planer om å sende spillere vekk fra klubben.

— Vi selger ikke Gareth Bale, vi selger ikke Luka Modric og vi selger ikke Sandro , er den klare beskjeden fra «Happy Harry» .

- Må forsterke

Redknapp har gjort londonklubben til et topplag i England, og førte denne sesongen laget til en kvartfinale i Mesterligaen. Nå ønsker han å fortsette den gode trenden.

— Vi prøver å bygge et storlag, ikke kvitte oss med et. Om vi skal fortsette i riktig retning, må vi beholde dem, og hente inn noen forsterkninger. Vi trenger én eller to toppspillere om vi skal komme tilbake til Mesterligaen, sier Redknapp.

En rekke engelske medier har spekulert i at Luka Modric skal være til salgs for rundt 200 millioner kroner. Treneren fnyser av tanken om en slik sum.

— Jeg ville ikke satt noen verdi på ham, og for all del ikke solgt ham.

(Artikkelen fortsetter)

Luka Modric blir en publikumsfavoritt på White Hart Lane. (Foto: Scanpix)

Statistikksenter Premier League:

Finner ikke spillere

Bortsett fra en ny keeper i Brad Friedel fra Aston Villa, har overgangsaktiviteten på White Hart Lane vært liten. Redknapp innrømmer at de har en vei å gå.

— Det har vært masse telefoner og møter, men ingen ting er i nærheten så langt.