— Tre gode trenere som vel er like aktuelle som dem vi har, sier Lyn-spillernes talsmann, Per Egil Swift, til Aftenposten.

— Vi har en dialog gående med diverse personligheter, men vi har allerede et trenerteam, sier Lyns daglige leder, Ole-Ray Grødseth.

— Jeg synes det er usmakelig å spekulere i dette når de har Sture Fladmark ansatt, som ble kåret til Årets trener, sier Benny Lennartsson til Aftenbladet. Han presiserer at han ikke har hatt kontakt med Oslo-klubben.

— Det er uaktuelt å kommentere eventuelle trenere nå, på en dag som er så trist, sier Lyn-eier Atle Brynestad, som er mannen som fikk Braovic til klubben.

— Braovic spurte meg om han kunne bli løslatt fra sin kontrakt, og det har jeg full forståelse for. Han har hatt en svært vanskelig tid i Norge. Han er periodevis blitt ydmyket på en trist måte. Han fikk aldri muligheten til å vise det han står for. Det gikk ikke veldig mange dagene før han ble latterliggjort gjennom media, og han ble stemplet som udugelig veldig tidlig. Jeg synes det er sterkt beklagelig, sier en åpen Brynestad til Aftenposten.

— Interessant, har den tidligere Lyn-treneren Baxter uttalt til VG tidligere i uken.

— Jeg har ikke hørt noe fra Lyn, sa Thordarson til Bergens Tidende mandag.