Vardy utnyttet Everton-blemme

Jamie Vardy fortsatte Leicesters solide statistikk på 1. nyttårsdag. Takket være fryktelig forsvarsspill fra Everton ordnet han 1-0-seier på Goodison Park.

Publisert: Publisert:

Jamie Vardy feirer sin scoring mot Everton. Foto: PHIL NOBLE / Reuters / NTB scanpix

  • NTB
Denne artikkelen er over ett år gammel

Everton - Leicester 0–1

I en rotete kamp scoret Vardy vinnermålet etter 58 minutters spill. Det kom etter to elendige Everton-involveringer på rappen. Først misset Theo Walcott med en heading, og deretter forærte Michael Keane ballen til Ricardo Pereira.

Dermed ble det et hav av bakrom for Leicester å løpe i. Vardy ble spilt fri av Pereira før han kontrollert satte ballen i nettet bak Jordan Pickford.

Spissen har nå scoret 22 ligamål siden Claude Puel ble Leicester-manager. Det er dobbelt så mange som det noen andre i klubben har hatt i samme periode.

  • LES OGSÅ: Ferguson besøkte Solskjær på treningsfeltet: - Jeg holder ham orientert

Everton var nær ved å få 1-1 på overtid, men Kasper Schmeichel kom ut og nektet Cenk Tosun å heade ballen i mål fra fem meter. Leicester ble reddet av eminent keeperspill.

Dermed har Leicester vunnet fem av sine seks siste ligakamper spilt på 1. nyttårsdag. Den siste endte uavgjort.

Før pause var Everton det førende laget i en omgang som ikke bød på stor kvalitet. Nærmest scoring var Jonjoe Kenny da han etter 20 minutter sendte en suser i tverrliggeren.

Leicester har vunnet tre av sine fire siste Premier League-kamper. Sensasjonsmesteren fra 2016 ligger på 7.-plas med 31 poeng, mens Everton er nummer ti med fire poeng mindre.

(©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Premier League
  2. Everton FC
  3. Leicester City FC