Etter rundene 70-69-68-69 tok Tutta en pen syvendeplass på LPGA-turneringen i Sør-Korea som Norges beste spiller hadde vunnet to ganger tidligere. Turneringen var en solid oppmuntring etter at hun forrige uke startet med to 77-runder. Det etter bråket i Solheim Cup.

Tutta hadde fire birdier på runden, men en bogey på det aller siste hullet gjorde at hun ikke fikk delt fjerdeplass. Turneringen ble vunnet av Lexi Thompson på 15 under par – tre slag bedre enn Oslo-jenta. Verdenstoer Lydia Ko ledet før siste runde, men falt ned til delt fjerdeplass etter 72 på sisterunden.

Tidligere verdensener Yani Tseng tok annenplassen sammen med Sung Hyun Park etter mange år med nedturer.

Ut av topp ti

Forrige uke falt Tutta ut av topp ti på verdensrankingen etter å ha vært der sammenhengende i over åtte år! Hvis formen er på plass igjen, skulle det være gode muligheter for å spille seg inn igjen.

LPGA-touren fortsetter kommende to uker i Taiwan og Kina, og Tutta skal spille begge disse før hun dropper turneringen i Japan og tar pause før hun skal delta i Mexico.