Alexis Sánchez viste tidvis glimrende takter da Arsenal hadde få problemer med å slå Watford 4-0 hjemme, men Arsène Wenger tenker ikke på tittelkampen.

Seieren gjør at Arsenal fortsatt er med i gullkampen i Premier League. Laget ligger på tredjeplass med 58 poeng og har åtte poeng opp til serieleder Leicester.

– Det har ikke noe å si hvor realistisk tittelsjansene våre er. Vi må bare tro på vårt eget spill. Vi må bare fortsette, sa Arsenal-manager Arsène Wenger ifølge BBC etter kampen.

Alexis Sánchez spilte landskamp så sent som natt til onsdag, men viste lite tegn til jetlag da han startet for Arsenal lørdag. 27-åringen ga hjemmelaget ledelsen allerede fire minutter da han satte inn sin egen retur etter et glimrende innlegg fra Iwobi.

Etter 38 minutter var rollene snudd da Sanchez uegoistisk spilte Iwobi som satte ballen i mål til 2-0. Høyreback Héctor Bellerín avgjorde kampen etter 48 minutter da han satte inn 3-0 etter at et innlegg fra Sanchez ble klarert til spanjolen.

Laget til Arsène Wenger var aldri truet av et tamt Watford-lag, og Theo Walcott fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid etter et glimrende forarbeid av Joel Campbell.

– Vi spilte bra. Vi konsentrerte oss om prestasjonen vår i dag, noe som egentlig er alt du kan gjøre, sa Wenger og la til at han er glad laget ikke slapp inn mål.

Bilic misfornøyd med dommeren etter utvisning

West Ham-trener Slaven Bilic var alt annet enn fornøyd med dommeren etter at Cheikhou Kouyate ble utvist i 2-2-resultatet mot Crystal Palace.

Kouyate ble utvist like etter pause etter en tøff takling. Bilic mener avgjørelsen kostet laget seieren.

– Da det var 11 mot 11 var resultatet korrekt, sa han ifølge BBC før han la til:

– Jeg skulle ønske jeg kunne si mange ting. Det er aldri et rødt kort og det er fjerde kampen på rad vi får dommeravgjørelser imot som koster oss.

SILKEFOT: Dimitri Payet scoret et fantastisk mål mot Crystal Palace. Foto: Action Images via Reuters / Paul Childs Livepic/NTB scanpix

I landslagspausen scoret Dimitri Payet et fantastisk frisparkmål for Frankrike. Tilbake for klubblaget West Ham gjorde han det samme da London-laget kun klarte 2-2 mot Crystal Palace.

Dupp

29-åringen stilte seg opp etter 41 minutter og hamret frisparkmålet i mål til 2-1. Mens han for Frankrike skrudde ballen over muren og scoret i nærmeste hjørne, scoret han i motsatt kryss mot Crystal Palace bak en sjanseløs Wayne Hennessey. Dermed kunne Hammers-fansen juble for 2-1-ledelse til pause.

Cheikhou Kouyaté gjorde oppgaven vanskeligere for laget til Payet da han ble utvist etter 69 minutter og bortelaget utnyttet overtallet da Dwight Gayle utlignet til 2-2 etter 76 minutter. Før det hadde lagkamerat Damien Delaney gitt laget ledelsen 1-0 før Manuel Lanzini utlignet etter 17 minutter.

Payet er West Hams toppscorer denne sesongen med ni mål. Midtbanespilleren har i tillegg åtte målgivende pasninger og har takket være storspill for klubblaget spilt seg inn på landslaget før sommerens EM-sluttspill.

Frustrerende

West Ham ligger på femteplass med 51 poeng, mens Crystal Palace ligger på 16.-plass med 34 poeng.

– Vi kjemper for å ende så høyt på tabellen som mulig. Hvis motstanderen er bedre, så er det ok, men det er frustrerende. Vi kommer ikke til å klage, vi vil komme tilbake og spille god fotball, sa den kroatiske West Ham-sjefen.

Nedrykksdrama i Norwich

Det var duket for et realt bunnoppgjør da Norwich tok imot Newcastle i kampen ingen av lagene hadde råd til å tape. Timm Klose ga hjemmelaget ledelsen rett før lagene gikk til pause.

Aleksandar Mitrovic utlignet for laget til Rafael Benitez etter 73, men Dieumerci Mbokani svarte for vertene kun minuttet etter. Newcastle-fansen trodde laget reddet ett poeng da Mitrovic utlignet til 2-2 på straffe etter 88 minutter, men kampen tok en ny vending da svenske Martin Olsson avgjorde kampen på overtid og satte inn 3-2 til Norwich.

Seieren gjør at Norwich fortsatt holder seg over streken med 31 poeng, mens Newcastle ligger på 19.-plass med 25 poeng. Rafa Benitez' mannskap har seks poeng opp til trygg grunn, men har til gjengjeld en kamp til gode på Norwich.

Sigurdsson fortsetter å score

Ibrahim Afellay markerte sin 30-årsdag da han ga Stoke ledelsen 1-0 mot Swansea etter 12 minutter. Bojan la på til 2-0 etter 53 minutter, men Swansea kom tilbake i kampen. Først ved Gylfi Sigurdsson som scoret sitt tiende seriemål for sesongen etter 63 minutter før italienske Alberto Paloschi vendte opp og utlignet til 2-2 etter 79 minutter.

Stoke ligger på åttendeplass med 47 poeng, mens Swansea ligger på 15.-plass med 37 poeng.

Sunderland hadde flere muligheter til å ta ledelsen mot hjemme West Bromwich, men klarte aldri å få hull på byllen. Det klarte heller ikke gjestene og oppgjøret endte målløst. Sunderland ligger på den siste nedrykksplassen med 27 poeng, mens West Bromwich ligger på 11.-plass med 40 poeng.