Den norske skiskytterstjernen så lenge ut til å følge opp torsdagens kruttsterke sprint i Presque Isle i USA. 22-åringen gikk fort i sporet og bommet bare én gang i løpet av de første tre skytingene, men på siste skyting av jaktstarten bommet han to ganger.

Dermed smatt Martin Fourcade foran i løypa, og på den siste runden klarte aldri Thingnes Bø å ta igjen franskmannen. I stedet økte Fourcade avstanden ned til nordmannen.

Ny nordmann leverte karrièrebeste

Johannes Thingnes Bø gikk inn til andreplass, 24,8 sekunder bak den suverene vinneren Martin Fourcade.

Storebror Tarjei Bø leverte på sin side et svakt løp, og endte helt nede på 19. plass. Gledelig var det uansett at 25 år gamle Erlend Bjøntegaard gjennomførte sitt beste verdenscuprenn noensinne med sin 5. plass.

Bjøntegaard var nesten to minutter bak Fourace i mål.