Gabriel Jesus (t.v.) kan vente seg en stund på sidelinjen. Han pådro seg en kneskade i Manchester Citys 0-0-kamp mot Crystal Palace. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix

Manchester Citys stortalent kan være ute i opptil to måneder

Kjedelige nyheter for de engelske serielederne.

Publisert: Publisert:

Manchester City-manager Pep Guardiola ser for seg at Gabriel Jesus er satt ut av spill i én til to måneder etter kneskaden han pådro seg mot Crystal Palace.

Den brasilianske 20-åringen haltet gråtende av banen etter en halvspilt første omgang søndag. Han hadde da prøvd å spille videre i noen minutter etter å ha fått en smell i kneet.

– Forhåpentligvis er det ikke verre enn at han er ute i en til to måneder, sa Guardiola etter 0-0-kampen på Selhurst Park.

Les også

Her er seks nøkkelpunkter for å stoppe Manchester City

Skadeepisoden til Jesus skjedde da han nærmest gikk ut i spagaten etter en duell med Palace-spiller Andros Townsend.

Det var ikke den eneste skaden Guardiola måtte bekymre seg over på årets siste dag.

På overtid ble storstjernen Kevin De Bruyne taklet stygt av Jason Puncheon. Belgieren måtte fraktes av banen på båre med en skinne på det ene beinet.

Les også

Grisetaklingen vekker harme: – Bør finnes fengsel for sånt

Guardiola håper De Bruyne har unngått en alvorlig skade.

– Vi må vente til mandag for å se hva som skjedde med ham. Forhåpentligvis var det bare et spark over beinet, men kanskje blir han ikke klar til Watford-kampen (spilles tirsdag), sa City-sjefen på en dag da ligalederens seiersrekke stoppet på 18 kamper.

(NTB)

Publisert: