Michael Bekke er ønsket av Randaberg, og etter kveldens internkamp, der 24-åringen scoret et mål, ble sørlendingen tilbudt kontrakt med 1.divisjonsklubben.

— Jeg har lyst å spille på så høyt nivå som mulig, og er glad for den muligheten jeg nå har fått, sier Bekke til fvn.no.

Kristiansanderen har ikke skrevet under ennå, men regner med å bli enig med Randaberg i løpet av de nærmeste dagene.

Kyssesyken ødela

- Jeg er glad for denne muligheten. Jeg spilte i førstedivisjon for Sandnes Ulf i 2007, men fikk kyssesyken da, og det ødela en del for meg. Det er gøy å få lønn for strevet, sier Bekke.

Bekke startet karrieren i Vigør, og har etter det spilt for Vindbjart, Start 2, Sandnes Ulf, Fløy og Drøbak Frogn. I den siste klubben banket Vigørgutten inn hele 20 mål, som venstreback. Nå ser han frem til å bidra for Randaberg.

- Jeg har ment at jeg kan bidra med noe i førstedivisjon, og det håper jeg å få vist neste år. Målet er å spille meg til fast plass, så får vi ta det derfra. Men jeg har jo ambisjoner om å spille så høyt som mulig, sier venstrebacken.

Thomas Pereira var fornøyd med det Bekke viste i testkampen.

- Han har en veldig god fot, og det fikk vi se i dag. Du kan se at han har spilt på et høyere nivå før, og han har en god fotballhjerne, sier Randaberg-treneren til Aftenbladet.

Tomhendte hjem

De to andre sørlendingene, Vindbjarts Øyvind Gausdal og MKs Willy Pepa, måtte reise tomhendt hjem etter sitt opphold på Randaberg. Selv om begge scoret ett mål hver i kveldens internkamp, ser det ikke ut til at de får noe tilbud fra rogalandsklubben.

- Vi har ikke fått noen signaler. De sa de skulle holde kontakten med oss videre, sier Pepa.

- Det var dårlig med tilbakemeldinger. Det hadde vært greit å vite litt om hva de tenker, sier Gausdal.

De to spissene følte de fikk vist seg frem, men var litt skuffet over nivået.

- For å være helt ærlig, trodde jeg det skulle være høyere. Men det er november nå, sier Pepa.

- Som Pepa sier er det november, og da forteller treningene kanskje ikke så mye. Dessuten er det sista uka deres før ferie, så det betyr kanskje også noe, legger Gausdal til.