– Jeg klarer ikke vente med å starte, sier en begeistret Solskjær til Manchester Uniteds egen TV-kanal.

Manchester United skal spille fem treningskamper før Premier League braker løs med storoppgjøret Manchester United - Leeds United 14. august.

– Vi er et lag på vei opp som utvikler oss hele tiden. Og vi trenerne vil forvente mer enn noen gang i år, sier Solskjær.

Den første treningskampen er allerede på søndag borte mot Derby County, før de skal møte QPR borte og så Brentford hjemme.

– Brentford har en klar plan og filosofi som de jobber med. De danske eiere har gjort det bra med Midtjylland, og nå Brentford, sier Solskjær og fortsetter:

– De har også en dansk trener i Thomas Frank, noe jeg synes er ekstra hyggelig.

Det er flere av Solskjærs menn som har vært i aksjon i både EM og Copa America, noe som gir nordmannen en svekket stall å jobbe med i starten av preseason.

– Det gir de unge spillerne et innblikk i hvordan en «pre-season» er med de store gutta. De får også muligheten til å vise seg frem i kamper, sier Champions League vinneren fra 1999.

Eric Bailly og Amad Diallo er også kalt opp til Elfenbenskystens OL-tropp i Tokyo. Dermed blir heller ikke de å se i de første kampene.

– Jeg kan ikke stå i veien for at de skal få oppfylle drømmen sin. Det blir gøy å se dem spille, også må de komme tilbake med en medalje, spøker Solskjær.

Som en del av at England har kommet til steg fire av deres gjenåpningsplanen, kan fans nå komme tilbake på Old Trafford og se på kamp igjen.

– Manchester United er ikke det sammen uten fansen. Det blir fint å se de her igjen, sier treneren.

«De røde djevlene» får seg en skikkelig test når de får besøk av Everton hjemme i den siste treningskampen.

– Everton er et av lagene som kan utfordre alle lag i Europa. Og med Rafael Benitez som ny trener, er jeg sikker på at de kommer til å kjempe høyere på tabellen i år, sier Solskjær.

– Vi må forbedre oss på noen punkter fra i fjor, for det er små marginer i fotball. Vinner du en straffekonkurranse kan sesongen være en suksess, men hvis du taper den, er sesongen plutselig en fiasko, legger han til og referer til finaletapet i Europaligaen mot Villareal.